?? De regio is op slot

We kunnen tot op zijn vroegst 5 maart niet meer naar een restaurantje, omdat zaterdag 21 februari jl onze regio van COVID-19 code geel naar COVID-19 code oranje is gegaan. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de drukte in de grote steden in deze regio… Hier in Albori is het winter en zitten alle oudjes al gewoon binnen… Covid-19 krijgt hier niet eens de kans.

Winter hier betekent veel zon en begint de ochtend met een graad of 15. Omdat het weekend is, uiteten geen optie meer is en het weer weer prachtig is, moet er gewandeld worden.

Ik heb mijn zinnen gezet op een mooie route de bergen in. Stanley wilde graag met zijn drone naar het strand….. Na een half uurtje dubben, doen we de wandelschoenen aan :))

Het is een prachtige route via Fonte de Cesare naar Capella Nuova en van daar door naar de abdij van Corpo di Cava en de kerk van San Vincenzo door naar Padovani en Iaconti en zo terug naar Albori. Een trip van 4 uur klimmen, klauteren, afdalen en genieten. Ook Lupo heeft het weer heerlijk naar zijn zin….

4 gedachten over “?? De regio is op slot”

    1. hahaha wat gezellig. Wel je stappenteller aan gedaan? Wij hebben hier een trappenteller, maar daarover later meer ??

  1. Maakte je die foto vóór of ná het doen van een plasje?(LOL)

    Loup heeft het zo te zien ook naar zijn zin is begint al te wennen aan het oversteken van beekjes.

    Prachtige wandeling in een mooie natuur. Beter dan uit eten gaan. Het is calorieen verslindend en nog geld besparend ook.

    1. hahahahaha…. geloof t of niet… plassen in het bos is echt chill maar hier maak ik een foto van de zwammen op de boom – zie de foto er naast … haahhaha. en wat het eten betreft… dat komt ook wel goed thuis.Mss leuk voor een andere blog. Thnx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.