2. Groot waterbezitters

Amsterdam, Netherlands•2014•

52.3667° N, 4.8945° E

In 2014 kregen we – na een mislukte poging om het schip dat achter ons lag te kopen – toch nog de mogelijkheid om dit schip samen met een schip verderop in de rivier te kopen. Maar met de financiering moesten we nog wel wat creatief omgaan. Dus hebben we niet alleen van bekenden maar ook van onbekenden geleend…. leve de crowd funding avant la lettre. Zo waren we niet alleen eigenaar van de Vrachtzoeker en de Janna, maar nu ook van de Vertrouwen en de Avontuur. Met deze schepen kunnen we onze o zo fijne way of life delen met familie, vrienden en gasten uit alle windstreken.

Naast onze woonboten is Jantina onze onmisbare tuinboot. Menig zomeravond dobberen we met een heerlijk glas wijn mee op de golven van alle bootjes die voorbijkomen – al dan niet in onze oranje hottub. Maar ook in de winter tijdens onze welbekende winter-BBQ kunnen we niet zonder haar.

Julius en Krijtje zijn de kleinste van het stel – onze sloepjes om te cruisen in de grachten van Amsterdam. Krijtje is eigenlijk niet van ons…. maar van onze liefste vriendjes….. maar ssssstt dat weet Krijtje niet – zij ligt vertrouwd naast de Julius. Dit zijn hun plekjes.

Wonen op het water is sindsdien in ons bloed gaan zitten, in ons DNA. We weten niet anders meer…. ten minste….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.